Nyföddfotografering i naturligt ljus

Fotograf Johanna Majkvist jobbar som nyföddfotograf och erbjuder enkel och unik nyföddfotografering i Varberg/Halland.
Missa inte tillfället att fånga och skapa underbara bilder av din nyfödda bebis.
Bilder som du kommer att älska och som ger dig ett oförglömligt minne för resten av ditt liv.

Enkelt  °  Vackert  °  Tidlöst

Nyföddfotografering är inte bara vackert det är också magiskt och underbart sött! Jag fotar i min studio i naturligt ljus för att få vackra bilder som du kan pryda dina väggar med där hemma. 
Bokning!
Den bästa tiden att boka mig är under din graviditet, någon gång i din 30-34 graviditetsvecka. Vi kommer göra en preliminär bokning baserat på din BF. 

Din nyfödda!
För att få dom bästa bilderna och  rätta poserna bör din bebis vara mellan 3-10 dagar gammal, just för att bebisen sover som bäst och är lätthanterlig att göra olika poser med. Själva fotosessionen brukar ta ca 2-4 timmar.
I studion är det varmt med härlig musik och noise för att bebisen ska bli lugn och känna sig trygg. Mitt mål som Fotograf är att få dig att känna dig avslappnad och njuta av varje ögonblick av din session utan att känna stress.

Efter Sessionen
Cirka 1-2 veckor efter fotograferingen kontaktar jag er via mail där ni får tillgång till ett personligt webbgalleri, bilderna kommer vara lätt redigerade. De bilder ni sen väljer att köpa kommer jag redigera fullt.  


Boka
Känner ni att ni vill föreviga ert lilla barn med vackra bilder så tveka inte att boka in en nyföddfotografering hos Fotograf Johanna Majkvist.


 © Copyright 2017 Fotograf Johanna Majkvist - Nyföddfotograf & Barnfotograf