Barnfotografering ute i det vackra.

Enkelheten defenierar mitt arbete som fotograf. I mina fotografier kan du se den perfekta oskuld och söta känslan av ditt barn. För att fånga det vackra ljuset våran kära sol bjuder på, fotograferar jag era barn utomhus på kvällen (sommartid) under "the golden hour". På hösten stiger vi in i skogen och fångar upp den färgstarka miljön  På vintern fotograferar vi på dagen innan mörkret faller. I min studio fotograferar jag mindre barn och nyfödda.

Enkelt  °  Vackert  °  Tidlöst

Hur går det till?
Ni hör av er till min några veckor innan ni funderar på fotografering och hör efter om det datumet är ledigt, är det ledigt bokar vi in en tid.  
Fotograferingen sker utomhus på en plats jag rekommenderar eller en plats ni gillar. Jag fotograferar under en timmas tid då vi leker, skrattar och myser tillsammans. Jag kommer fånga bilder när dina barn skrattar, busar,  & leker men även fånga det allvarliga som är minst lika vackert. Jag kommer göra mitt allt för att ni ska känna er trygga och bekväma i fotograferingen.
Jag fotograferar även i min studio om man önskar att fotograferas inomhus.

Efter fotograferingen
Inom några veckor kommer du kunna se bilderna i ett personligt webbgalleri, där du gör ditt urval. Du har möjligheten att boka in en produktvisning i min studio där jag kan tipsa och visa er förstoringar, touch moduler, album m.m.
Känner ni att  jag är fotografen för er och att ni gillar min stil så tveka inte på att boka in en barnfotografering hos Fotograf Johanna Majkvist.

 
© Copyright 2017 Fotograf Johanna Majkvist - Nyföddfotograf & Barnfotograf