I dag har jag fotat min vackra kollega Malin och hennes fina mage. Solen strålade genom träden och kylan bet i kinderna, men det hindrar inte oss att fota utomhus. 
Vid bokning av gravidfoto hos mig finns klänningar att låna och nedan kan ni se två av dom

Läs hela inlägget »

Hej allesammans!
Hoppas ert 2016 har varit fantastiskt men att 2017 blir ännu bättre! 
Jag är hur taggad som helst och ser fram emot detta år. Det känns som om detta år kommer att ge mig otroligt mycket när det gäller vänner, kärlek/familj, jobb och utveckling. Hoppas jag har rätt...hahaha
Hemsidan har fått sig en liten renovering vilket kanske inte märks så mycket, men jag gillar den. Om ni saknar något på sidan så får ni gärna kommentera detta här nedan.

Hoppas vi ses!
 

Läs hela inlägget »

Åhhh vad jag älskar hösten, den är så vacker!!!! Ni är säkert många därute som håller med mig. Hösten har så många vackra färger att erbjuda och bilderna blir helt magiska.
Nu är vi inne i mitten på oktober och höststormarna drar in en efter en. Det tråkiga är att alla vackra löv försvinner från träden, vilket är lite synd.
Så ni som fortfarande är intresserade av en höstfotografering bör boka tid för fotografering inom kort. 

För bokning och information av fotografering är det bara att kontakta mig!!

Läs hela inlägget »

Har i helgen varit på workshop i Hagfors med den fantastiska ryska fotografen Elena Shumilova. Hon tar underbara foton och hennes ljus och berättelse i bilderna är amazing. Jag älskar hennes stil och jag har själv fått mycket inspiration och ideer inför framtida fotograferingar. Här nedan visar jag några bilder från workshopen.

Läs hela inlägget »

OBS!!! mailen ska vara: info@fotografjohannamajkvist.se

Läs hela inlägget »

Fler och fler bokar mig som nyföddfotograf och jag blir så glad varje gång jag får det förtroendet att fota just deras lilla underverk. Efter att ha gått nyföddkurser hos Gabriella Soutine och vara 1 av 8 deltagare i Sverige som fick äran att få gå kurs hos en av världens bästa nyföddfotografer Kelly Brown, så vill man inget annat än att fota nyfödda.

Kunderna älskar resultatet och är helt fashinerade över hur vackra bilder det blir av just deras lilla bebis.
Jag älskar att fota små nyfödda och brinner verkligen för det.

Så går du i väntans tider och önskar fotografera din nyfödda som komma skall,
så tveka inte att höra av dig till Fotograf Johanna Majkvist för att få mer info och för att boka in en tid.

Ser fram emot att träffa just dig och din bebis!

mer info och kontakt

 

 

Läs hela inlägget »

Det är helt underbart att vara ute och fotografera i höstens vackra färger. Ljuset är helt underbart och det blir så fina bilder.
 

Läs hela inlägget »

En gång i livet har du möjligheten att skapa vackra bilder av ditt nyfödda barn.
Med en nyföddfotografering hos Fotograf Johanna Majkvist hjälper vi dig att bevara dessa minnen för alltid. 

Läs hela inlägget »

Hemsidan har under en tid uppdaterats och nu är den klar! Vad tycker du om den? Hittar du lätt? Får du rätt info? Svara gärna om du vill och hjälp mig om jag missat nått.

Under uppdateringen har jag fotat det jag älskar och brinner för otroligt mycket...Nyfödda!!! Asså jag smälter varje gång jag får hålla dom i min famn, dom är helt underbara. Om ni gillar mina bilder och går i väntans tider  och blir sugen på att boka in mig som er nyföddfotograf så tveka inte att kontakta mig när du är i graviditetsvecka 31-36, har du gått längre gör det inget, hör av dig ändå.
 

Läs hela inlägget »