Boudoir

I går var jag och några andra av mina härliga kollegor i Malmö på en boudoirworkshop som hölls av underbara Fotografen Brigitte Grenfeldt. Hon är en helt fantasktisk kvinna som nu gett mig mycket tips och inspiration.

Många tycker kanske att Boudoir är snuskigt, porrigt och ibland vulgärt. Men jag vill ha bort den tanken om det. 
Jag tycker det är otroligt vackert, sensuellt och sexigt med denna stil. Jag vill att andra ska tycka likadant och inte vara blyga eller rädda för att göra en boudoirfotografering. 
Många känner kanske att man är för tjock och ful, smal, inga bröst, för stora bröst... Ja det finns mycket man kan vara missnöjd med. Men låt inte det hindra, jag vill ta vackra bilder av dig, precis som du är. Vi kvinnor är VACKRA!!!
Skulle just du vilja ge bort fina bilder på dig själv till din man eller bara göra en vacker förstoring på dig själv så tveka inte att höra av dig till mig.

På bilderna här nedan är det fina Faith Chu som är modell och hon har gjort många modelljobb.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln